Помоћ на даљину

Свакодневно радите backup Података. Ако нисте сигурни како контактирајте подршку!
Референта листа клијената по програмским пакетима

ПроВпМп

 • "ЛЕОН КОНДИТОРС" Д.O.O. ВРАЊЕ
 • "ДОМИНО МАРКЕТ" Д.O.O. АРАНЂЕЛОВАЦ
 • "ВП-ДИМА" Д.O.O. ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "ДНБК" Д.O.O. ЛОЗОВИК
 • "СУПЕРИОР" Д.O.O. ВЕЛИКА ПЛАНА
 • СЗТР "РАКИЋ" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • ЛБР "ТРША" СМЕДЕРЕВО
 • СЗТР "ДУГА" КРЊЕВО
 • "БИРОТЕХНА" Д.O.O. СМЕДЕРЕВО
 • "МИКИС-ПЛАСТ" Д.O.O. ВЛАДИЧИН ХАН
 • С.З.Т.Р. "ДЕНКОВИЋ" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "МИЊОН КОМЕРЦ" Д.О.О. ВРАЊЕ
 • "МОСТ ММ" Д.О.О. ЋИЋЕВАЦ
 • "МИКИС-ПЛАСТ" ВЛАДИЧИН ХАН

ВП

 • "ПРЕСТ" Д.O.O. НИШ
 • "ЛАКИ ГРУП 017" ВРАЊЕ
 • ПТП "ОБНОВА - ПЕТРОЛ" САРОРЦИ
 • "ЗЕЛЕНИ БУТИК" Д.О.О. ЛОЗОВИК
 • T.Р. "ГОЛД ЈАБУКА" ВЛАДИЧИН ХАН
 • "Н-СИТ" Д.O.O. САРОРЦИ
 • "МИГ ДСМ" Д.O.O. ВРАЊЕ
 • СТР "РИСТИЋ" ВЛАДИЧИН ХАН
 • "СТИГ ИНЖЕЊЕРИНГ" Д.O.O. БУБУШИНАЦ
 • "МИЛУРОВИЋ КОМЕРЦC" Д.O.O. УГРИНОВЦИ
 • "ГАМА АГРАР" Д.O.O. МАРКОВАЦ
 • СТР "МЕГАКОМЕРЦ" КРЊЕВО
 • "БРАЋА ПОПОВИЋ" Д.O.O. КРАГУЈЕВАЦ
 • "ВАРСТРОЈ-С" Д.O.O. СМЕДЕРЕВО
 • СТР "ТОМА-ГЕНЕРАЦИЈЕ" САРАОРЦИ
 • "ЗРНО ЕКСПРЕС" Д.O.O. ЛОЗОВИК
 • "ЈЕЛ-МИ" Д.O.O. МАРКОВАЦ
 • "ДТЛ" Д.O.O. НОВИ БЕОГРАД
 • "МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА-ЛОЗОВИК" ЛОЗОВИК
 • "ХОРЕКА ГРУП" Д.О.О. ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "СТАНКОВИЋ" Д.О.О. ВРАЊЕ
 • "ЈАПИ" Д.О.О. ВРАЊЕ
 • "КИЋА МАРКEТИ" Т.З.Р. ЖАГУБИЦА
 • "МИС ДИСТРИБУТИОН" Д.О.О. ВРАЊЕ
 • "КЛИР ТИМ" НИШ
 • "ДЕЈАН КОЛОР ДОО" ЛОЗОВИК
 • "БАЈАН" МИХАЈЛОВАЦ
 • "ИГ ГРАДЊА" ГРОЦКА
 • "ПЛАНА ПРОМЕТ" ВЕЛИКА ПЛАНА

МП

 • СТР "ВИТЕЖЕВАЦ" ВИТЕЖЕВО
 • СТР "ПАНТИЋ" СКОБАЉ
 • "БОВ МАРКЕТ" Д.O.O. ВРАНОВО
 • "ИНОН-ИНВЕСТ" Д.O.O. ПОЖАРЕВАЦ
 • СТР "МАРКО" СМЕДЕРЕВО
 • "БАНЕ МАКС" Д.O.O. ВРАЊЕ
 • СТР "ДАРЕ" ЛУГАВЧИНА
 • СТР И МЕЊАЧНИЦА "САВАНОВАЦ" КРЊЕВО
 • Т.Р. "МИКРО ММ" ВЕЛИКО ЛАОЛЕ
 • ТР "САНДРА" СОКО БАЊА
 • СТР "БИСА" РАДИНАЦ
 • "СИДЕРИТ" Д.O.O. АРАНЂЕЛОВАЦ
 • "ТР КАСТЕЛО МД" D.O.O. BEOGRAD
 • "БЕЛЛО СОЛЕ" Д.O.O. ВРАЊЕ
 • "МИНА ПЛУС" Д.O.O. КРАГУЈЕВАЦ
 • СТР "МУНДУС ПАПЕР" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • СТР И КОМИСИОН "АУТО СТАРТ" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "ПТП ТАБАКО" Д.О.О. ВЕЛИКА ПЛАНА
 • СТР "ПАНТИЋ" СКОБАЉ
 • "ЖУТА 5" Т.Р. СРЕМЧИЦА
 • СТР "ГРИН" ПЕТРОВАЦ
 • "АУТО ЕНЕРГИ" Д.O.O. ВЕЛИКА ПЛАНА
 • ТР "КУМ МПР" КРЊЕВО
 • "СТЕФИГИ" Д.О.О. СВИЛАЈНАЦ
 • "ПИНГ ПОНГ" С.Т.К.Р. АРАНЂЕЛОВАЦ
 • ТП "МОРАВА" Д.O.O. КРАГУЈЕВАЦ
 • "ТРЕНД НЦГ" Д.O.O. КРЊЕВО
 • "КИМ 3" Д.O.O. ЛОЗОВИК
 • "ВОНДЕРФУЛ" П.Р. РАДИНAЦ
 • "ДУЊА КИМ" Т.Р. ЋОВДИН
 • "ЕРНЕСТ И НОРА" С.Т.Р. СКОРЕНОВАЦ
 • "НАДА" С.Т.Р. РАДИНАЦ
 • "СП КОМЕРЦ" Д.О.О. КРАГУЈЕВАЦ
 • "СИДЕРИТ" АРАНЂЕЛОВАЦ
 • "СТИГ ИНЖЕЊЕРИНГ" БУБУШИНАЦ
 • "БАНЕ МАКС" ВРАЊЕ
 • "ДОБРЕ КОМШИЈЕ МАРКЕ" ГРОЦКА
 • "МУНДУС ПАПЕР" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "ФАСТ ФУД ФЛЕШ" ЛОЗОВИК
 • "ДЕМБА-Б" ШЕТОЊЕ
 • "СС СТАР МАРКЕТ" ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ
 • "КОТЕX" СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА
 • "МАЈА ТАБАК" САРАОРЦИ

Ресторан

 • "ПАБ НОМАДИС" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • СУР "БОНД 007" ЛОЗОВИК
 • КЛУБ "ХИЛТОН" ОСИПАОНИЦА
 • "ВЕРТИГО 1" ВЕЛИКА ПЛАНА
 • "ХЕМА" ЛОЗОВИК

Остали

 • "МЛЕКАРА МАРКОВАЦ" МАРКОВАЦ
 • "ЈП ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ ОПШТИНЕ СОПОТ" СОПОТ